Kerst 2009

januari 9th, 2010

kerst2009

(L) 8 jaar, 2 maanden, 14 dagen

oktober 31st, 2009

De badkamer = (zo goed als) af!!

augustus 8th, 2009

Er zijn nog wat kleine dingetjes die moeten gebeuren (verwarming aansluiten, plinten bij het kozijn, klein stukje tegelen bij de deur), maar de badkamer is na ruim 10 maanden zo goed als af!! Helemaal gedaan door de vader van Sanne met af en toe een beetje hulp van ons. Een compliment voor Jan is hier dan ook zeker op zijn plaats, want hij heeft het super netjes gedaan.

Hieronder het resultaat! Oh ja, op de eerste twee foto’s is te zien hoe het was. De andere zijn hoe het nu is. :) Wij zijn er super blij mee!

Nieuwe bank en stoelen!

juni 11th, 2009

Na 8 lange weken wachten zijn dan gisteren ochtend eindelijk de stoelen en bank bezorgd! In het begin was het even wennen, maar na wat heen en weer geschoven te hebben, zijn we tot deze opstelling gekomen. We zijn er super blij mee en ze zitten heerlijk! Hieronder wat foto’s, ook van de rest van de woonkamer die nu zo goed als af is. Het enige dat ontbreekt zijn nog de lampen boven de tafel en wat dingetjes aan de muur.

Update (foto’s)

november 16th, 2008

Woonkamer
De woonkamer is inmiddels zo goed als af. Zie hieronder het resultaat!!

Jeroen’s muziek kamer
Dit weekend hebben we het laatste stukje behangen en hebben we het tapijt gelegd. Ook zitten de plinten er voor een groot deel op. Komende week gaan we ‘s avonds het tapijt lijmen en de laatste plinten op maat zagen.

Jeroen voelt zich in ieder geval al helemaal thuis in zijn nieuwe kamer ;)

Update!

oktober 31st, 2008

De badkamer wordt steeds mooier! Gisteren heeft de vader van Sanne weer een stuk betegeld, onder andere de behuizing van het hangend toilet. Het was veel rekenwerk, omdat alles precies moet passen. Het ziet er weer super netjes uit!

Ook heeft Jeroen samen met hem een begin gemaakt met het behangen van de kamer waar de muziek van Jeroen komt te staan. De eerste baan zit er al op!

Slaapkamer = af!

oktober 29th, 2008

Sinds afgelopen zaterdag is de slaapkamer af! Vrijdag kwamen de gordijnen binnen en zaterdag hebben we ze opgehangen. Zie hier het resultaat :-)

Foto’s badkamer

september 30th, 2008

Afgelopen zaterdag en zondag heeft de vader van Sanne de tegels van de douche gevoegd. We kunnen nu weer douchen zonder plastic op de tegels. Zie hieronder het mooie resultaat!

 

 

Druk, druk, druk…

september 24th, 2008

Er is al een tijdje geen update meer geplaatst op onze blog, maar dat komt omdat we er geen tijd voor hebben :( Werken, eten, klussen en slapen. Meer hebben we de afgelopen tijd niet gedaan ;) Afgelopen week hebben we voor het eerst in lange tijd weer een avond samen op de bank gezeten, heerlijk was dat!

 

Een kleine update van wat we allemaal hebben gedaan/nog gaan doen:

Het laminaat in de woonkamer ligt er al een kleine 2 weken in. De meubels staan er ook al in. Foto’s plaatsen we nog even niet, omdat sinds gisteren alles vol ligt met plastic omdat we de kozijnen aan het verven zijn. Over 2 weken komen namelijk de gordijnen, en dan moeten de kozijnen klaar zijn. Verder moeten in de woonkamer de plinten nog bevestigd worden aan de muur, en de radiatoren er weer op, en dan is de woonkamer klaar. We kunnen dan verder gaan met de 2 kamers boven en het halletje. De vader van Sanne komt a.s. zaterdag de tegels in de douche voegen, dus dat schiet ook al op! Verder is er gisteren een nieuwe cv geplaatst, dus we zitten er weer warmpjes bij :) Kortom: we zijn nog steeds volop bezig en voorlopig blijft dat nog eventjes zo. Binnenkort volgen er foto’s!

Update!

september 13th, 2008

Het laminaat in de woonkamer ligt er bijna in!

Ook heeft de vader van Sanne al een begin gemaakt met het betegelen van de badkamer :)
Dit was de eerste tegel:

En inmiddels ziet het er zo uit: